Facebook Page Like City Directory Resource


1,000 Facebook Likes / Every Week5,000 Facebook Likes / One MonthoCPM Facebook Ad Campaign Setup
  • We make ads for you in Facebook.
  • Targeted on page interests.
  • We pay Facebook to show your ads.
  • "Advertiser" page level permission required prior to creating ads.
  • Ads then start within one week.
  • We make ads for you in Facebook.
  • Targeted on page interests.
  • We pay Facebook to show your ads.
  • "Advertiser" page level permission required prior to creating ads.
  • Ads then start within one week.
  • We make ads for you in Facebook.
  • You choose every detail of the audience.
  • You pay Facebook to show the ads.
  • "General User" Facebook ad account permission required prior to creating ads.
  • Ads then uploaded within two weeks.
  •  Weekly subscription payment.
  • 100,000+ ads shown globally each week.
  • One time payment.
  • 500,000+ ads shown globally.
  • One time payment.
  • Ads shown based on your daily budget.
$179.99$599.99$399.99

The gadget spec URL could not be found



The gadget spec URL could not be found



The gadget spec URL could not be found






Click one of our of links above to get Facebook likes in Khartoum, Bangalore, Ho Chi Minh City (Saigon), Hyderabad, Santiago, Lahore, Toronto, Guangzhou, Madrid, Dallas, Johannesburg, Miami, Sankt Peterburg, Singapore, Houston, Wuhan, Harbin, Belo Horizonte, Alexandria, Pusan, Sydney, Fukuoka, Kuala Lumpur, Milan (Milano), Yangon, Atlanta, Abidjan, Berlin, Barcelona, Guadalajara, Pune, Bandung, Algiers, Surabaya, Ibadan, Porto Alegre, Liverpool, Riyadh, Napoli, Seattle, Ahmadabad, Roma, Yokohama, Montreal, Kano, Caracas, Monterrey, Recife, Ankara, Tashkent, Melbourne, Casablanca, Chengdu, Hamburg, Kyyiv, Athens, Birmingham, Dalian, Salvador, Pyongyang, Phoenix, Nanjing, Hangzhou, Cape Town, Nairobi, Cleveland, Medellin, Taegu, Fortaleza, Medan, Minneapolis, Xian, or Tel Aviv-Yafo.  Do you need more Facebook likes in Surat, Curitiba, Cali, Santo Domingo, Accra, Denver, Changchun, Kanpur, Frankfurt, Guayaquil, Jiddah, Havana, Katowice, Saint Louis, Luanda, Addis Ababa, Lisbon [Lisboa], Budapest, Esfahan, Guatemala, Qingdao, Rawalpindi, Chittagong, Giza, Puebla, Amman, Kaohsiung, Hanoi, Dar es Salaam, Jinan, Incheon, Pittsburgh, Colombo, Aleppo (Halab), Anshan, Dakar, Izmir, Jaipur, Tampa, Durban, Munich, Stuttgart, Damascus, Kowloon, Tripoli, Harare, Portland, Lucknow, Sapporo, Bucuresti, Warszawa, Faisalabad, Zhengzhou, Kabul, Taichung, Nagpur, Brasilia, and Baku?

You can get as many Facebook likes as you need in Mashhad, Vienna (Wien), Cincinnati, Ciudad Jurez, San Juan, Kunming, Vancouver, Lanzhou, Taiyuan, Nizhniy Novgorod, Belem, Guiyang, Beirut, Barranquilla, Maracaibo, Gujranwala, Kansas City, Sacramento, Haiphong, Quito, Shantou, Minsk, San Salvador, Donetsk, Patna, Brussels, Valencia, Port-au-Prince, Lille, Montevideo, Lusaka, and Goiania when you start your page with us!  To get page likes in Shijiazhuang, Belgrade, Ecatepec, Kuwait City, Salt Lake City, Kharkiv, Qiqihar, Indore, Omdurman, Lyon, Sana'a, Tunis, Maputo, Hiroshima, Stockholm, Nanchang, San Antonio, Torino, Norfolk, Taejeon, Rabat, Conakry, Indianapolis, Orlando, Changsha, Palembang, Buffalo, Santos, La Paz, ad-Dammam, Brisbane, Cordoba, Mecca, Columbus, Amsterdam, Fuzhou, Marseille, Manaus, Jilin, Philadelphia, Vadodara, Pretoria, Luoyang, Leeds, Kyoto, Bhopal, Tangshan, Samara, Kobe, Charlotte, Dnipropetrovsk, Kwangju, Kaduna, Mannheim, Tbilisi, Dubai, Bhubaneswar, Douala, Yerevan, Baotou, Nanning, Asuncion, Nezahualcoyotl, Novosibirsk, Las Vegas, and Ludhiana, find a link at the top of the page to start either free or one time Facebook like campaigns.

In Bielefeld, Leipzig, Vitoria, Monrovia, Valencia, Leon, Perth, Yekaterinburg, Ningbo, Fushun, Prague, Datong, Tegucigalpa, San Jose, Urumqi, Campinas, Hyderabad, Antananarivo, Rosario, YaoundH, Visakhapatnam, Varanasi, New Orleans, Managua, Hefei, Malmo, Semarang, Sendai, Multan, Oshogbo, Gaza, Volgograd, Kawasaki, Agra, Okayama, Handan, San Diego, Ujung Pandang, Changweon, Rostov, Aachen, Kathmandu, Soweto, Greensboro, Nashville, Shizuoka, Chelyabinsk, Porto, Tabriz, Almaty, Cebu, Port Harcourt, Khulna, Bursa, Sofia, Austin, Mogadishu, Tijuana, Benxi, Davao, Adana, Santa Cruz, Shiraz, Omsk, Newcastle upon Tyne, Helsinki, Kampala, Raleigh, Memphis, Mosul, Jabalpur, Ulsan, Sevilla, Torreon, Auckland, Sao Luis, Phnom Penh, Brazzaville, Rotterdam, Wuxi, and Bamako, you can count on us to deliver Facebook likes for you!

People in Adelaide, Maracay, Jamshedpur, Bandar Lampung, Saratov, Bengbu, Aligarh, Rochester, Shenzhen, Xuzhou, Odesa, Kazan, Hannover, Sheffield, Irbil, Nashik, Natal, Guarulhos, Copenhagen, Mirat, Peshawar, Ufa, Hamamatsu, Jacksonville, Grand Rapids, Glasgow, Dhanbad, Oklahoma City, Chemnitz, Mataram, Benghazi, Lubumbashi, Seongnam, Ottawa, Kitakyushu, MacAllen, Mandalay, Mbuji-Mayi, Benin, Port Elizabeth, Hohhot, Louisville, Barquisimeto, Jixi, Jerusalem (ISR), Panama City, Freetown, Amravati, Vijayawada, Basrah, Dresden, Haora, Perm, Pimpri, Rajkot, Lodz, Allahabad, Bremen, Nurnberg, Onitsha, Subra al-Haymah, Amritsar, Richmond, Dublin, Dayton, Liuzhou, Ogbomosho, Suzhou, Voronezh, Concepcimn, Mendoza, Haifa, Toulouse, Ahvaz, Maiduguri, Fuxin, Zurich, Maceio, Greenville, Nova Iguacu, Yichun, Bucaramanga, Naucalpan, Teresina, Antwerp, Palermo, Birmingham, Nice, Bhilai, Koyampattur, Madurai, San Luis Potosp, and Zapopan can get new Facebook likes quickly starting this week!





Facebook Page Like City Directory Questions
  1. Question: How do you get Facebook likes to your page and to mine?  AnswerWe use Facebook advertising campaigns to promote your page!
  2. Question: Are you affiliated with Facebook?  Answer: No.  The services we offer are served through Facebook's advertising system which you can also do for yourself using a credit card with Facebook.  Our use of their display advertising system does not make us an affiliate or partner as millions of other people advertise with Facebook.  Visit our company Facebook page to learn more.
  3. Question: What methods of payment do you accept?  Answer: We accept PayPal, Amazon, Google, credit cards over the phone, invoices via email, and money orders.  All payments are one time payments and you are eligible for a refund on any services we fail to deliver.
  4. Question: What clients have you worked with already?  Answer: All types of pages are currently working with us to increase their Facebook page size and engagement level.  Most are offering social media, marketing, membership based services, and/or selling products, content, or services.  References from active clients are available upon request and available to browse when you view our CEO's LinkedIn profile as he is connected with many of our clients there.
  5. Question: How many likes can you get me per page?  Answer:  Since we rely on Facebook's advertising system, we can get your page over 100 million likes if you have a 20 million dollar budget and want the largest Facebook page that exists!  You can change quantities using the buttons above to create different numbers of likes besides what we have listed.  For example, you can order 4,000 likes by getting 2 orders of 1,000 and 1 order of 2,500.  You can also request a custom quote to meet your specific needs and to pay with anything besides PayPal at web@banwork.com.
  6. Question: Will buying a Facebook advertising campaign with a guaranteed like goal for my page help me in the future?  Answer: The people we bring to your page not only have the opportunity to engage with you and purchase your products, they also have friends that will see your page for free in the "suggested pages" tab.  These friends are a key asset for expanding your page because you greatly enhance the effectiveness of your Facebook advertising campaigns by targeting friends of people on your page.
  7. Question: How do I tell the difference between the likes you sent and the likes I generate myself?  Answer: When your order is complete, we will send you screenshots directly from the Facebook advertiser interface and excel spreadsheets that show exactly where all of your likes came from!  This is how we know that we sent the number of likes you selected and differentiate them from whatever other promotions you are currently running.
  8. QuestionHow many Facebook likes do you have for your own page?  AnswerThis is an excellent question to ask and we always ask this for any company we work with in a corresponding field.  Our company Facebook page has over 101,000 Facebook likes on our page as of 11/26/2012 and we added all of them within the last year.  We actually did not start out with the intent of delivering Facebook ads for other people and we only started after our own success inspired others to ask us to do work for them.
  9. Question: Can I get local or specific types of people on my Facebook page?  AnswerYes but ONLY if you use our custom Facebook Like Request form or email us at  facebook@banwork.com.  Our basic packages above are low cost so that you can get more people on your page without spending a fortune.  We generally try to match likes to your country but this is not guaranteed unless you request a custom quote.
  10. Question: Why do you charge by likes instead of by click?  Answer: Most of our customers prefer to pay for results rather than leads and Facebook advertising allows us to run an optimized campaign for you with the result of more Facebook likes to your page.  We only stop promoting your page when we have reached the number of likes you have selected!
  11. Question: I found a website promising to add many Facebook fans to my page for a much lower price.  What should I know about how they compare to your company?  Answer: Before making a purchase from any company you do not know (including us if this is your first visit), we recommend finding out as much about them as possible.  There are many outstanding start ups and established companies that offer top notch Facebook management.  These companies generally charge a minimum of $5,000 to $25,000+ per month to manage your Facebook page.  At the same time, there are thousands of low end websites where you can buy Facebook likes that rely on automation, bots, and fake profiles to get the likes on your Facebook page higher.  After paying them, if you get any likes at all, you risk getting your Facebook page banned and at a minimum losing all of the followers they sent your way.  To discover what type of company you are dealing with, see what they say about themselves in their "about" page (if they have one).  Our about page is here.  If you cannot locate the name of their leader, find the location where their company is registered, or see anything about their history, these are signs of a scam or company operating incognito.  You also can Google their domain name, Google whoever accepts their payments, and usually negative reviews.  Our company was created to make a middle ground between these spam websites and the incredibly high cost social media management companies.  You can see exactly who our leader is and see that we have a verified PayPal account when you place an order with us.  
  12. Question: Is buying Facebook likes against the Facebook terms of service for pages?  Answer: The ONLY approved method of paying for Facebook likes for your page is through Facebook advertising which you can do by using Facebook's self serve interface or by purchasing from us to save you the time, hassle, and expense of learning Facebook's intricate system.  Using any other method is absolutely against Facebook's Terms of Service and any website that tells you differently is attempting to scam you!  Thousands of websites offer to sell fake followers and profiles for ridiculously low prices. Using these sites can get your Facebook page suspended or banned.  We operate 100% within the Facebook terms of service because we employ optimized Facebook advertising to bring new people to your page.  You can verify that we added fans using the same paid advertising that makes Facebook the majority of its revenue by checking your insights page and seeing how many people were reached via paid traffic.  Read more in Facebook's help center.
  13. Question: Can I split my orders between pages?  Answer: Sometimes.  As each campaign requires a unique setup on our end, orders of 2,500 likes and greater can request to have multiple campaigns run.  Still, this is a request that may not always be granted and we recommend selecting a campaign based only upon getting likes to one page.  Email web@banwork.com to learn more.